Post by stifartogones on Feb 12, 2022 3:41:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
Powinien mieć miernik do śledzenia prędkości pocisku. & Liczba reklam jest szalona. Jak naprawdę zadziwiające.
Minęło prawie 30 dni do przejścia wszystkich 180 poziomów, ale po 180 poziomie nie ma więcej otwartych poziomów, nadal niedługo.
Oglądanie reklam, aby zdobyć więcej monet, jest w porządku. Ale po zdobyciu 30 gwiazdek reklamy zaczęły blokować moją normalną grę. Jest to absolutnie denerwujące i nie do przyjęcia.
Dałem tej grze kilka miesięcy. Jest to gra typu „Daj nam swoje pieniądze”. Istnieje kilka mechanizmów, które działają przeciwko graczowi, aby powstrzymać cię od robienia złota i zmusić cię do zakupu złota. Pokonanie poziomu z 3 gwiazdkami daje niewiele złota, może 500 do 600 (koszt wymiany obrony może kosztować prawie 1k). Bez względu na to, jak bardzo ulepszysz swój zamek, zostaniesz losowo postrzelony w twarz! Koniec gry! To mogłaby być świetna gra, gdyby tylko była zbalansowana! Innymi słowy: daj ludziom nagrody, na które zasługują!
Dobra gra, ale ciężko pracowałem, aby zdobyć „nuke” iw końcu, kiedy tam dotarłem, musiałbym zapłacić 10,99 $, aby go użyć, bez wcześniejszego wskazania, że będę musiał za niego zapłacić, gdy będzie dostępny. Dzisiaj był ostatni dzień, w którym zagram w tę grę, bo kto wie, za co będę musiał zapłacić w następnej kolejności.
Bardzo dobrze, że to gra, lubię ją
Na początku ta gra była naprawdę fajna, ale teraz wygląda na to, że po wydaniu wszystkich tych pieniędzy na ulepszenie mojego zamku stał się bardziej słabszy niż silniejszy. Wróciłem do poziomu 20, aby ćwiczyć do poziomu 70, a także zarabiać pieniądze na ulepszanie. Zauważyłem jednak, że w połowie lat 50-tych moje zamki były zestrzeliwane od 4 do 5 dobrymi strzałami i kilkoma słabszymi strzałami, gdy mój zamek nie był zbytnio uszkodzony. Ja też jestem na wysokim poziomie zamku. To trochę podejrzane. i nie mogę przejść poziomu 70 z żadną ochroną
Słabe
gra jest interesująca, dobrze mija, ale nawet ja uderzam wrogów, to oni uderzają w nas, ale nam się nie udaje, a monety są bardzo mniejsze na ulepszenia broni bardzo dużo czasu. do poziomu 59 możesz grać trochę łatwo, ale na poziomie 60 nie możesz pokonać czego kiedykolwiek uaktualniasz, co robisz, jest to bardzo, bardzo trudne, nie mogę przekroczyć poziomu 60 kilka razy, próbowałem w końcu odinstalować grę
to po prostu fajna gra, zdecydowanie warta wydania trochę kasy na zakup dobrej armaty i 4-piętrowego fortu. Po ostatniej aktualizacji niższe auto irytacje nie trwają kilku sekund nawet na niższych poziomach. Zła zmiana BYV
Sweer szpital timekillre
Właściwie super Dostajesz więcej gwiazdek za bycie dokładniejszym, ale jeśli masz ochotę po prostu rzucać kamieniami w kijów, to też jest super! Możesz ulepszyć swoją katapultę, dodać zbroję, uwielbiam to. WYSOCE ZALECANE.
to świetna gra, ale przejście przez kampanię zajmuje dużo czasu. musisz grindować, żeby dostać się gdziekolwiek
na początku gra działała dobrze, a potem zaczęła się zawieszać bez pokazywania głównego menu
Zbyt wysoki poziom na początku gry. Z tego powodu pierwsza część wspólna. Twórcy pamiątki o tym, że grają nie tylko zawodowcy.
Lubię tę grę, ale jest tak wiele poziomów, że znudziłem się nimi i przestałem w nią grać. Myślę, że powinieneś skrócić kampanię, a wszystkie bronie, wyposażenie itp. powinny być tak wykonane, aby można je było odblokować nawet na poziomie 5 lub niższym. Mam na myśli, że można je odblokować w dowolnym momencie na dowolnym poziomie
Máy bắn đá 2 Hành động ozta
Wiecej reklama jak w tvn
エイリアンクリープ TD-エピックタワー攻防 頭脳系 gclt
To pierwsza gra, która mnie zainteresowała i sprawiła, że chcę więcej grać. Efekty dźwiękowe są świetne, dzięki czemu zabijanie wroga jest tak satysfakcjonujące. Bardzo trudne i zabawne ulepszanie broni i wyposażenia. Świetna gra, a teraz dodaje opcję czołgu.
Gita
Fajna gra, ale reklamy ją rujnują. Jedna reklama po każdym poziomie.
Z powodu wielu reklam, granie w jakąkolwiek grę jest naprawdę irytujące i to samo dzieje się, gdy gram w tę grę, muszę być bez reklam.
Dobra gra, ale aplikacja jeszcze nie została uruchomiona na moim tablecie z Androidem. Zmniejsz stawkę do 3 gwiazdek. Pospiesz się z twoją "pracą nad tym"
The Catapult 2 Darbības spēles nwe
Lubię tę grę i wszystko, ale jak kiedyś chcę coś, za co musisz zapłacić prawdziwe pieniądze, jak co się dzieje z tym facetem, dałbym jej 5 gwiazdek, gdybym nie musiał płacić za to prawdziwych pieniędzy, myślę, że ceny są trochę za wysoko, aby uzyskać najważniejsze rzeczy, takie jak ochrona, zamek, katapulta, umiejętności i to jest do bani
Ta gra zajmuje bardzo dużo czasu, aby usunąć szczątki zabitych i martwych wrogów, dlatego moje pociski są marnowane i nie jestem w stanie ich zabić, a czasami jestem przez nich zabijany Zawsze jestem bardzo zirytowany i rozczarowany Pls napraw ten problem, który ukończyłem gra dawno temu ... Pls zaktualizuj ją szybko
Za dużo reklam. Rozumiem reklamę po każdym poziomie, ale reklama po wyjściu ze sklepu to krok za daleko. Poza tym, po co w ogóle oferować mi możliwość obejrzenia reklamy za dodatkowe pieniądze, jeśli i tak będę zmuszony do obejrzenia reklamy?
Gra Świetna wciągająca rozbudowana rozbudowana fortyfikacje itp. .
Moze być
To jest głupia gra. chociaż stara wersja była lepsza, ponieważ dwóch graczy mogło grać razem, ale tutaj nie.
Niesamowita gra! Mnóstwo szalonych broni i ulepszeń obronnych. reklamy są opcjonalne, ale warte obejrzenia, ponieważ podwajają nagrody! Chciałbym, żeby wszystkie reklamy działały tak, nie przerywając gry. Kupię grę tylko dlatego, że szanuję, jak to zostało zrobione. Inni twórcy mogliby się z tego wyciągnąć. pvp to równy początek, a nie p2w, ale wymaga taktyki wyboru broni! ... Dziękuję bardzo za tę niesamowitą darmową zabawną grę. Kocham, mogę powtarzać poziomy z pełnymi ulepszeniami! Kupiłem monety 9,99 GBP x2 na zawsze, co również usuwa reklamy...

Fajnie, naprawdę podobała mi się gra najlepsza grafika i projekt. Świetna robota
To jest takie fajne! katapulta 2 to najfajniejsza gra w historii, ale wkrótce pojawi się nowa aktualizacja. i jest nowy tryb gry i jest taki fajny ❤❤❤💘💘💘💝💝💝💞💞💞❣❣❣💟💟💟💌💌💌💗💗💗😍😍😍☺☺☺😉😉😉👏👏👏👍👍👍💝💗 💓💘❣💞💟.
Jak większość gier, zabawa i granie, aż reklamy przejmą kontrolę.
Gra jest generalnie fajna ale som błędnie. Jak najprościej polecam i dodaj lepsze rozwiązanie do skorzystania i lepszej technologii dodaj do ,😘
gra fajna tylko że bardzo dużo reklam
Ta gra jest bardzo dobra Ukończyłem wszystkie poziomy jest to bardzo łatwe, utrudnij to i dlaczego nie zrobisz szybkiej aktualizacji, dlaczego robienie jednej aktualizacji jest takie powolne, załadowanie aktualizacji zajmuje 6 miesięcy. aktualizacja za 2 miesiące, a ty 6 miesięcy, dlaczego😡😡😡